Offerte Aanvraag Vloerverwarming

Vul onderstaand formulier in en onze specialisten zullen binnen één werkdag contact met je opnemen.

Ramon van Enk
Ramon van Enk
2023-10-02
Vanaf het offertetraject tot aan de oplevering een prettig contact. Een goed advies en heldere offerte. Gestart op de afgesproken dag en het werk binnen de afgesproken tijd afgerond. Alles keurig opgeruimd. Een positieve ervaring.
Erwin Meijer
Erwin Meijer
2023-10-02
Vakmensen! Ze leveren goed en net werk, 1 contactpersoon waar je alle vragen aan kunt stellen en ze reageren erg snel. De vloerverwarming lag er in 1 dag in dus zeer tevreden over de geleverde diensten!
Bart Goldsteen
Bart Goldsteen
2023-09-21
Goede installatie duidelijke communicatie en alles netjes achtergelaten
Matthijs Hamburger
Matthijs Hamburger
2023-08-02
Jeffrey van RW Vloerverwarming heeft in één dag vloerverwarming gelegt in ons appartement. Een rustige gast die wist waar hij het over had. Via hem terecht gekomen bij R&P installatietechniek en RW Airconditioning. Zij horen allemaal bij elkaaar en stemden alles op elkaar af. Dit was echt een last van mijn schouders.
Irene Tijdeman
Irene Tijdeman
2023-08-01
Super fijn bedrijf. Komen gemaakte afspraken na. Alles gaat in overleg. Vriendelijk en proffecioneel personeel. Echt een aanrader.
Victoria Kalyuzhniy
Victoria Kalyuzhniy
2023-07-18
Voor ons de eerste keer vloerverwarming, daarom hadden we veel vragen. Jeffrey had veel geduld, maar alle vragen werden netjes beantwoord en we werden goed ‘gerustgesteld’. Op de dag van de klus ook prima gewerkt. Netjes, secuur en goede uitleg. Als we volgend jaar in de badkamer vloerverwarming aan gaan leggen, schakelen we RW zeker in.
coen van heun
coen van heun
2023-06-25
Goede service, bij vragen elk moment van de dag wel beschikbaar. Reageren snel en neemt de klant goed mee in het proces.
Patricia De graaf
Patricia De graaf
2023-05-09
Ze hebben gisteren en vandaag alle leidingen voor een nieuwe keuken aangelegd & airco’s geïnstalleerd. Zo keurig en nagenoeg stofvrij zijn ze te werk gegaan. Ook prettig in de omgang en communicatief vaardig. Tevens een goede back-Office & after-service. Dikke 10 voor beide heren!
Jordiën de Ruiter
Jordiën de Ruiter
2023-03-20
Vloerverwarming laten frezen en verdeler laten plaatsen! Allemaal snel en goed gegaan. Later nog langsgekomen voor het vullen van de vloerverwarming.

RW Vloerverwarming

Wij zijn uw toegewijde experts in klimaatbeheersing, gevestigd in Zwolle. 

Ons gepassioneerde team van monteurs staat paraat om u te assisteren! Heeft u nog vragen? Onze klantgerichte werkvoorbereiders beantwoorden deze met plezier en zorgen altijd voor een naadloze installatie! 

Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Bent u ook klaar om deze stap te zetten?

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op:

Email: info@rw-vloerverwarming.nl

Telefoon: 038-2022185

Openingstijden

  • Maandag  9.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag  9.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 9.00 – 17.00 uur
  • Donderdag  9.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag  9.00 – 16. 00 uur
  • Weekend  Gesloten