Kom In Contact Met Ons

Via ons aanvraagformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op:

Email: info@rw-vloerverwarming.nl

Telefoon: 038-2022185

Openingstijden

  • Maandag  9.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag  9.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 9.00 – 17.00 uur
  • Donderdag  9.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag  9.00 – 16. 00 uur
  • Weekend  Gesloten

Wij zijn gesloten vanaf kerst tot en met Oud&Nieuw.

Contact RW Vloervwarming

Vloerverwarming is een innovatieve en efficiënte manier om een huis te verwarmen. In vergelijking met traditionele radiatoren biedt vloerverwarming vele voordelen, waaronder gelijkmatige verwarming, energie-efficiëntie en esthetische voordelen. Het zorgt niet alleen voor een comfortabeler binnenklimaat, maar kan ook helpen bij het verminderen van energiekosten.

Een van de belangrijkste voordelen van vloerverwarming is de gelijkmatige verspreiding van warmte over de gehele vloeroppervlakte. In tegenstelling tot radiatoren, die warmte vanuit één punt verspreiden, zorgt vloerverwarming voor een consistente temperatuur in elke hoek van de kamer. Dit resulteert niet alleen in een comfortabelere leefomgeving, maar elimineert ook koude plekken in de kamer.

Bovendien is vloerverwarming een energiezuinige optie. Omdat het systeem de warmte gelijkmatig verspreidt en werkt op lagere temperaturen dan traditionele radiatoren, kan het helpen bij het verminderen van het energieverbruik en bijgevolg de energiekosten. Het is een milieuvriendelijke keuze die past bij de groeiende behoefte aan duurzame verwarmingssystemen.

Als je overweegt om vloerverwarming in je huis te installeren, is het belangrijk om in contact te komen met een ervaren specialist op het gebied van vloerverwarming. Deze professionals kunnen je adviseren over het meest geschikte type vloerverwarming voor jouw specifieke situatie en zorgen voor een vakkundige installatie.

Kom in contact met RW Vloerverwarming om te profiteren van hun expertise op het gebied van vloerverwarming. Of je nu een nieuw huis bouwt of je bestaande verwarmingssysteem wilt upgraden, RW Vloerverwarming kan je begeleiden bij elke stap van het proces. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud, hun team van deskundigen staat klaar om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van de voordelen van vloerverwarming. Neem vandaag nog contact op met RW Vloerverwarming en ontdek hoe zij je kunnen helpen bij het creëren van een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Wij doen meer!

Bij de RW familie bieden wij de totale oplossing binnen klimaatbeheersing en meer! Zo helpen wij u bij RW Airconditioning met slimmer verkoelen én verwarmen. Tevens bieden wij loodgietersdiensten, installatie van sanitair en instaleren wij o.a. warmtepompen als R&P installatietechniek. Door onze ruime kunde en ervaring is er altijd een oplossing mogelijk en heeft u bij ons voor diverse diensten maar één betrouwbare partij over de vloer.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?