Hoe installeren wij Vloerverwarming?

Vloerverwarming infrezen, tackeren of vlechten. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing. Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen deze methodes? Hieronder leest u meer over iedere werkwijze en vindt u ook wellicht welke het beste aansluit bij uw situatie. Twijfelt u echter nog over welke methode het beste bij uw woning of bedrijfspand aansluit? Maakt u zich geen zorgen. Ons vakkundig en klantgericht personeel gaat graag met u op zoek naar de beste oplossing!

VLOERVERWARMING INFREZEN

Vloerverwarming infrezen is de meest gekozen methode bij bestaande (geen nieuwbouw) woningen. Omdat er in dit type woningen al een dekvloer aanwezig is kunnen wij doormiddel van frezen de leidingen netjes in de dekvloer wegwerken. Naast frezen in zandcement vloeren kunnen wij ook frezen in anhydrietvloeren en in tegels. De vloer zal snel warmte afgeven omdat de verwarmingsbuis vlak tegen het vloeroppervlak aanligt.

Na het frezen en het plaatsen van de leidingen smeren wij de sleuven dicht. Zo hoeft uw vloerleverancier alleen nog maar te egaliseren en kunt u al snel genieten van uw nieuwe verwarmde vloer! 

Vloerverwarming Zwolle

VLOERVERWARMING TACKEREN

Naast infrezen op een bestaande vloer kunnen wij de vloerverwarming ook aanleggen doormiddel van Tackeren. Tackerplaten brengen wij aan op de vloer waar de buizen op bevestigd worden. De tackerplaten bieden een goede isolatie en bieden extra geluidsreductie.

Wij kunnen tackerplaten op een oneffen ondervloer leggen. Door het zachte materiaal hebben de platen geen last van kleine oneffenheden.

Vloerverwarming Zwolle

VLOERVERWARMING VLECHTEN

Vloerverwarming kunnen wij vlechten als de dekvloer nog niet is geplaatst. Het grootste voordeel van vlechten is dat het gemakkelijk en snel te installeren is. Het is dus mogelijk om dit in slechts één dag te installeren. 

Vloerverwarming Zwolle

Door ons gebruik van deze verschillende methodes vinden wij voor iedere situatie een passende oplossing. 

Zet jij ook de stap naar een duurzamere, comfortabelere én efficiëntere toekomst?